WSP Global Inc. ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä WSP) on sitoutunut säilyttämään henkilötietosi (jäljempänä henkilötiedot) suojattuina ja yksityisinä ja noudattamaan asiaan liittyvää tietosuojalainsäädäntöä. Luethan tämän tietosuojakäytännön huolellisesti, sillä se sisältää tietoa siitä, millaisia henkilötietoja WSP kerää sekä miten niitä käytetään ja suojataan. Tämä tietosuojakäytäntö tulee lukea WSP:n sivustolla yhdessä WSP:n sivuston käyttöehtojen kanssa.

Laajenna tämän tietosuojakäytännön osioita, jotta näet kyseisen aihealueen tiedot.

WSP toimii kansainvälisenä palveluyrityksenä asiakkaidensa, liiketoimintakumppanien ja muiden henkilöiden, sivuston käyttäjät ja työnhakijat mukaan lukien, jotka käyttävät WSP:n Careers-sivustoa, (jäljempänä rekisteröity henkilö) toimittamien henkilötietojen rekisterinpitäjänä. WSP-yksiköiden yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen rekisterinpitäjistä on kuvattu täällä. Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi rekisterinpitäjästä, siirry alla olevaan Ota yhteyttä-osioon.

WSP:n keräämien ja käsittelemien henkilötietojen tyyppi riippuu siitä, oletko potentiaalinen vai olemassa oleva asiakas tai liiketoimintakumppani, WSP:n sivuston käyttäjä tai työnhakija avoimeen tehtävään WSP:llä. Kun toimitat WSP:lle henkilötietoa muista henkilöistä (esimerkiksi organisaatiosi muista henkilöistä), kerro heille tästä tietosuojakäytännöstä.

Klikkaa jotakin alla olevista kategorioista, jotta näet, miten WSP kerää ja käsittelee henkilötietojasi.

WSP:N SIVUSTON KÄYTTÄJÄT, TAI HENKILÖT, JOTKA OVAT YHTEYDESSÄ WSP:HEN SOSIAALISESSA MEDIASSA TAI SÄHKÖPOSTITSE.

Mitä tietoja WSP voi kerätä?
―    Nimesi.
―    Yrityksesi.
―    Asemasi.
―    Sähköpostiosoitteesi.
―    Puhelinnumerosi.
―    IP-osoitteesi.
―    Evästeiden ja widgetien käytön avulla keräämämme tiedot.

Saat lisätietoja WSP:n evästekäytännöstä. Saat lisätietoja yleisesti evästeistä klikkaamalla tästä.

Miten WSP kerää henkilötietojasi?
―    WSP:lle tulleiden pyyntöjen tai tiedustelujen kautta sähköpostitse, sosiaalisen median kanavien tai liittyvien blogien kautta.
―    WSP:n uutiskirjeen tilaamisen, blogin tai muun markkinointiin liittyvien viestien kautta.
―    Kun käyt WSP-sivustolla (tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi voidaan asettaa evästeitä).

Mihin WSP käyttää henkilötietojasi?
WSP käyttää sille toimitettuja henkilötietoja pätevien liiketoiminnallisten syiden perusteella, mukaan lukien sen palvelujen markkinointi, liiketoiminnan kehitystoimenpiteet tai muut sovellettavan lainsäädännön mukaan sallitut toimet. Seuraavassa on esitetty esimerkkejä WSP:n tavoista käyttää henkilötietojasi liiketoimintatarkoituksia varten.
―    Tekemiisi pyyntöihin tai tiedusteluihin vastaaminen.
―    Pyyntöösi ja tiedusteluusi liittyvissä asioissa kommunikointi kanssasi.
―    Yhteydenotto sinuun muissa sinua mahdollisesti kiinnostavissa WSP:n tuottamissa tiedoissa tai palveluissa. (Katso osio ”WSP:n elektronisten viestien vastaanottajat”).

Kenelle WSP jakaa henkilötietojasi?
WSP ei myy, vuokraa tai kauppaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja jakaa henkilötietojasi vain seuraaville:
―    Muille WSP-yksiköille.
―    Kolmantena osapuolena toimiville palveluntarjoajille, jotka käsittelevät tietoa WSP:n puolesta tai jotka tukevat tai joille on ulkoistettu jokin sivuston toiminnan osista tai liiketoiminnasta, kuten sivuston ja IT:n palveluntarjoajat.
―    Erityisesti kolmannet osapuolet WSP:n kaikkia osakkeita tai niiden osaa koskevan fuusion, oston tai myynnin yhteydessä. Tällaisessa tilanteessa lähetetään lainsäädännön edellyttämät ilmoitukset.
―    Kolmannet osapuolet, joille WSP:n on luovutettava lain mukaan tietoja, kuten haasteen tai vastaavan oikeusprosessin yhteydessä, maassa, jossa WSP toimii tai jakaakseen tietoa vastaavalla tavalla sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

MAHDOLLISET TAI OLEMASSA OLEVAT ASIAKKAAT TAI LIIKETOIMINTAKUMPPANIT

Mitä tietoja WSP voi kerätä?
―    Nimesi.
―    Asemasi.
―    Yrityksesi.
―    Sähköpostiosoitteesi.
―    Julkisista lähteistä kerätyt tiedot, kuten Internet-haut.

Miten WSP kerää henkilötietojasi?
―    WSP:lle tulleiden pyyntöjen tai tiedustelujen kautta sähköpostitse, sosiaalisen median kanavien tai liittyvien blogien kautta.
―    Liiketoimintaan liittyvän tapahtuman tai konferenssin yhteydessä.
―    Henkilökohtaisessa tapaamisessa (jos esimerkiksi annat käyntikortin WSP:n työntekijälle).
―    Palvelujen tarjoamisen tai muun sopimussuhteen yhteydessä WSP:n kanssa.
―    Liikekumppanuuden kehittämisen kautta.
―    WSP:n toimistoissa tai toimitiloissa järjestetyn vierailun yhteydessä tai WSP:n järjestelmien käytön yhteydessä.
―    Puhelimitse WSP:n kanssa muodostetun suoran yhteyden kautta (VOIP-puheluissa voidaan tallentaa henkilötietojasi).
―    Julkisista lähteistä, kuten Internet-hakujen kautta saadut tiedot, yrityksesi sivusto ja sosiaalisen median sivut (kuten LinkedIn ja Twitter kysymysten, vastausten, kommenttien ja uudelleentwiittausten kautta sinun ja WSP:n välillä).

Mihin WSP käyttää henkilötietojasi?
WSP käyttää sille toimitettuja henkilötietoja pätevien liiketoiminnallisten syiden perusteella, mukaan lukien WSP:n kanssa solmimasi sopimuksen velvoitteiden sopiminen tai niiden suorittaminen, tai asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa toimiminen, jotta WSP voi tarjota asiantuntijapalveluitaan, tai muuten sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Seuraavassa on esitetty esimerkkejä WSP:n tavoista käyttää henkilötietojasi liiketoimintatarkoituksia varten.
―    Asiantuntijapalveluiden tarjoaminen.
―    Toimiminen kanssasi liikekumppanina.
―    WSP:n liiketoimintasuhteen hallinta sinun tai työntekijäsi kanssa.
―    Laillisten velvoitteiden noudattaminen.
―    Petoksen tai väärinkäytöksen tutkiminen ja estäminen.
―    Projektien, sopimusten ja yhteisyritysten viestinnän tai laskutuksen toteutus.
―    Töiden hankinta tai sopiminen.
―    Mahdollisten palveluntarjoajien arviointi.
―    Vastaaminen toisen osapuolen palveluihin liittyviin kysymyksiin tai pyyntöihin.
―    Arkipäivän liiketoimien suorittaminen, kuten liiketoiminnan kehittäminen, liiketoimintasuunnittelu, strategiset arvioinnit ja tilasto-, arviointi- ja raportointitarkoitukset.
―    Yhteydenotto sinuun muissa sinua mahdollisesti kiinnostavissa WSP:n tuottamissa tiedoissa tai palveluissa. (Katso osio ”WSP:n elektronisten viestien vastaanottajat”).

Kenelle WSP jakaa henkilötietojasi?
WSP ei myy, vuokraa tai kauppaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja jakaa henkilötietojasi vain seuraaville:
―    Muut WSP-yksiköt
―    Erityisesti kolmannet osapuolet WSP:n kaikkia osakkeita tai niiden osaa koskevan fuusion, oston tai myynnin yhteydessä. Lainsäädännön edellyttämät ilmoitukset lähetetään tällaisessa tilanteessa.
―    Kolmantena osapuolena toimivat palveluntarjoajat, jotka käsittelevät tietoa WSP:n puolesta tai jotka tukevat tai joille on ulkoistettu jokin sivuston toiminnan osista tai liiketoiminnasta. Kolmantena osapuolena toimiviin palveluntarjoajiin kuuluvat IT-palveluntarjoajat, lakimiehet todellisen tai uhkaavan oikeusprosessin yhteydessä ja tilintarkastajat.
―    WSP:n liikekumppanit, jotka tarjoavat palveluita asiakkaallemme.
―    WSP:n asiakkaat, kun toimit liikekumppanina.
―    Kolmannet osapuolet lain vaatimalla tavalla, kuten vastataksemme haasteeseen tai vastaavaan lainmukaiseen prosessiin missä tahansa maassa, jossa toimimme.
―    Kolmannet osapuolet, kun tietojen luovutuksen katsotaan olevan tarpeellinen ihmisten turvallisuuden, oikeuksien tai omaisuuden suojelemista varten, tai muuten sovellettavan lain sallimissa rajoissa.
―    Poliisi tai talousrikos- ja petostutkijat, jotka selvittävät petosta tai korruptioita, tai muu vastaava tietojen jakaminen sovellettavan lain sallimissa rajoissa.
―    Viranomainen, vastauksena viranomaisen pyyntöön.
―    Kolmannet osapuolet lain vaatimalla tavalla, kuten vastataksemme haasteeseen tai vastaavaan lainmukaiseen prosessiin missä tahansa maassa, jossa toimimme.

MAHDOLLISET TAI OLEMASSA OLEVAT TYÖNHAKIJAT

WSP kerää ja käsittelee henkilötietojasi, kun haet työtä WSP:ltä, mukaan lukien WSP Career -sivustolla tehdyt työhakemukset. WSP voi säilyttää antamasi tiedot työhakemuksen yhteydessä tai tulevaa tarvetta varten sovellettavan lain mukaisesti.

Mitä tietoja WSP voi kerätä?
―    Nimesi.
―    Osoitteesi.
―    Yhteystietosi.
―    Koulutustaustasi.
―    Työkokemuksesi.
―    Työsuhteen tarkistamisesta saadut tiedot tai tulokset.
―    Ansioluettelosi (CV).
―    Saatteesi ja työhakemuksesi mukana saadut tiedot.
Työhakemuksissa annettujen tietojen on oltava oikein, ja virheet saattavat johtaa työtarjouksen peruuttamiseen tai työsuhteen päättämiseen. Kun haet työtä WSP Career -sivuston kautta, voit poistaa tilisi tai muuttaa sen tietoja milloin tahansa tai voit pyytää WSP:tä tekemään niin lähettämällä sähköpostin yksityisyysasioista vastaavalle toimistolle.

Miten WSP kerää henkilötietojasi?
―    Suoraan sinulta, kun annat tiedot ansioluettelossasi (CV) tai työhakemuksen kontekstissa.
―    WSP Career -sivustolta.
―    Antamiltasi referensseiltä.
―    Kolmansilta osapuolilta, kuten koulutuslaitoksilta tai nykyisiltä tai aiemmilta työnantajiltasi saaduista referensseistä.
―    Työsuhteen tarkistuksista, julkisesti saatavilla olevat lähteet mukaan lukien, kuten Google ja LinkedIn.

Mihin WSP käyttää henkilötietojasi?
WSP käyttää sille toimitettuja henkilötietoja pätevien liiketoiminnallisten syiden perusteella, mukaan lukien työsuhteen solmiminen kanssasi, ja työhakemusten arviointiin pätevien liiketoiminnallisten syiden vuoksi tai muuten sovellettavan lain mukaisesti. Seuraavassa on esitetty esimerkkejä WSP:n tavoista käyttää henkilötietojasi liiketoimintatarkoituksia varten.
―    Hakemustasi ja soveltuvuuttasi koskeva arviointi haettua työtehtävää tai muuta profiiliasi vastaavaa sopivaa tehtävää varten.
―    Tietojesi tai referenssiesi tarkistaminen/hankkiminen kolmansilta osapuolilta.
―    Tiedottaminen työmahdollisuuksista, foorumeista, toimenpiteistä tai julkaisuista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, pyyntöjen mukaisesti.
―    WSP:n palkkausohjeiden, -käytäntöjen ja -tilastojen arviointi.

Kenelle WSP jakaa henkilötietojasi?
WSP ei myy, vuokraa tai kauppaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja jakaa henkilötietojasi vain seuraaville:
―    Muut WSP-yksiköt
―    Erityisesti kolmannet osapuolet WSP:n kaikkia osakkeita tai niiden osaa koskevan fuusion, oston tai myynnin yhteydessä. Lainsäädännön edellyttämät ilmoitukset lähetetään tällaisessa tilanteessa.
―    WSP:n kontaktoimat kolmannet osapuolet, jotta voimme varmistaa tietosi ja referenssisi, kuten aiemmat työnantajasi tai koulutuksesi.
―    Kolmantena osapuolena toimivat palveluntarjoajat, joita WSP käyttää osana työnhakuprosessia. Esimerkiksi WSP Careers -sivuston kautta kerätyt henkilötiedot luovutetaan Teamtailor AB ja heidän mahdollisille kumppaneille, jotka myös säilyttävät tiedot WSP:n puolesta. Nämä yritykset tarjoavat henkilöstönhallintaratkaisuja. Tietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa myös muille sopimuskumppaneille, joiden tehtävänä on hallita tai ylläpitää sovellettavan lain mukaisesti kerättyjä henkilötietoja. Teamtailorin tietosuojakäytäntö on luettavissa täällä: Teamtailor Privacy.
―    Kolmannet osapuolet, joille WSP:n on luovutettava lain mukaan tietoja, kuten haasteen tai vastaavan oikeusprosessin yhteydessä, maassa, jossa WSP toimii tai jakaakseen tietoa vastaavalla tavalla sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

WSP:N ELEKTRONISTEN VIESTIEN VASTAANOTTAJAT

Kun annat yhteystietosi WSP:lle, myös WSP:n sivuston kautta, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, WSP voi lähettää sinulle kaupallisia, sähköisiä viestejä (kuten sähköpostiviestejä), jotka liittyvät sen palveluihin. Jos olet saanut tällaisen viestin WSP:ltä, sinulla voi olla liikesuhde WSP:n kanssa, olet voinut antaa nimenomaisen tai epäsuoran suostumuksesi vastaanottaa kaupallisia sähköisiä viestejä WSP:ltä tai sähköinen viestintä on saatettu vapauttaa annettavaan suostumukseen liittyvistä vaatimuksista. Voit lopettaa markkinointiin liittyvien sähköisten viestien vastaanottamisen klikkaamalla viestin alaosassa olevaa lopeta tilaus -linkkiä tai lähettämällä tyhjän sähköpostiviestin osoitteeseen unsubscribe@wsp.com. Huomaa, että vaikka lopetat kaupallisten viestien vastaanottamisen, WSP:n on mahdollisesti oltava edelleen sähköisesti sinuun yhteydessä liikesuhteeseenne, tiliisi tai tietoihisi liittyvissä asioissa.

WSP:n Kanadan yksiköiden lähettämät viestit

WSP:n Kanadan yksiköt noudattavat WSP:n roskapostin vastaista sitoumusta. Jos olet Kanadassa ja jos viesti on vastaanotettu WSP:n yksiköltä, joka toimii Kanadassa, voit lopettaa markkinointiin liittyvien sähköisten viestien vastaanottamisen ilmoittamalla asiasta WSP:lle osoitteeseen unsubscribecanada@wsp.com. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä WSP:n roskapostin vastaisten sääntöjen noudattamisesta vastaavaan toimistoon osoitteeseen caslcompliance@wsp.com.

WSP toimii globaalisti ja sillä on tytäryhtiöitä eri puolilla maailmaa. Kun luovutat WSP:lle henkilötietojasi, niitä voidaan siirtää, käsitellä ja säilyttää WSP:n päätoimipaikassa Kanadassa olevilla palvelimilla tai muissa maissa, joissa WSP toimii. Siksi tietosi saattavat olla viranomaisten saatavilla laillisten määräysten nojalla ja tällaisella ulkomaisella lainkäyttöalueella sovellettavien lakien mukaisesti. Tällaisessa tilanteessa ei tällaiselle henkilötiedolle voida myöntää samaa suojausta kuin oman lainkäyttöalueesi lakien nojalla.

Henkilötietojen kansainvälistä siirtoa koskevat asianmukaisesti suojaustoimenpiteet. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin taataksemme, että henkilötietosi suojataan ja että niitä ylläpidetään tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Kun luovutat henkilötietojasi WSP:lle, suostut siihen, että WSP siirtää ja käsittelee henkilötietojasi missä tahansa lainkäyttöalueella.

Euroopan talousalue ja Sveitsi (”Eurooppa”)

Kun WSP siirtää Euroopassa kerättyä tietoa Euroopan ulkopuolelle, ryhdymme asianmukaisiin toimiin, joilla varmistamme, että henkilötietojasi suojataan, erityisesti
―    käyttämällä erityisiä sopimusehtoja, jotka tunnetaan myös nimellä ”mallisopimuslausekkeet”, jotka ovat Euroopan komission tai WSP:n sisäisen sopimuskäsittelyn hyväksymiä. Voit pyytää lisätietoja ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@wsp.com.
TAI
―    Siirto maihin, joiden Euroopan komissio katsoo olevan ”asianmukaisia”. Näihin sisältyy myös Kanada, sillä WSP:n päätoimipaikka sijaitsee Kanadassa ja henkilötietoja säilytetään kanadalaisilla palvelimilla. ”Asianmukaisina” pidettyjen maiden luettelo on saatavilla täällä.

WSP käyttää kohtuullisia ja tavanomaisia suojauskeinoja ja -teknologioita, jotta se voi suojata henkilötietojasi ja suojella niitä häviämiseltä, väärinkäytöltä, epäasianmukaiselta pääsyltä, luovutukselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta. Kun kolmantena osapuolena toimivat organisaatiot käsittelevät henkilötietojasi WSP:n puolesta (esim. palkanlaskenta tai ulkoistetut palvelut), käytämme tiettyjä suojaustoimia tarvittaessa sopimuksien kautta toteutettuina näiden organisaatioiden kanssa.

WSP voi käyttää sähköpostiosoitettasi ottaakseen sinuun yhteyttä henkilötietoihisi liittyvässä turvallisuusasiassa.

Saatamme monitoroida tai estää sähköposteja ohjelmistojen avulla suojaustarkoituksessa sekä noudattaaksemme WSP:n käytäntöjä.

WSP:n verkkosivustolla saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille tai palveluihin, joita me emme hallitse ja joita tämä tietosuojakäytäntö ei kata. Jos käytät muita verkkosivustoja tai annat niille tietoja annettujen linkkien kautta, tällaisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä sinusta tietoja, joita kyseiset ylläpitäjät käyttävät omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Nämä käytännöt voivat olla erilaisia kuin meidän käytäntömme. WSP ei ole vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojastandardeista ja -käytännöistä. Käytät tällaisia sivustoja omalla vastuullasi.

Kaikki WSP:n sosiaalisessa mediassa tai yhteisöfoorumeilla (esimerkiksi Facebook, YouTube, Twitter ja muut sosiaalisen median sovellukset) julkaisemasi tai niille luovuttamasi tiedot ovat julkisia. WSP ei voi hallita sosiaalisen median alustoissa tai WSP:n yhteisöfoorumeilla luovutettujen tietojen käyttöä. Toimi harkitusti luovuttaessasi tietoja julkisilla alueilla ja suhtaudu varovaisesti henkilötietojesi luovuttamiseen ja sen tapaan. WSP:n yhteisöfoorumeissa julkaistu sisältö, neuvot ja mielipiteet mukaan lukien, edustavat sisällön julkaisseiden henkilöiden näkemyksiä. Nämä henkilöt ovat yksinomaisesti vastuussa sisällön julkaisemisesta. WSP ei välttämättä vahvista, tue, varmista tai hyväksy sosiaalisessa mediassamme tai yhteisöfoorumeillamme julkaistua sisältöä.

Sosiaalisen median pienoissovellukset (widgetit)

WSP:n sivustoon sisältyy sosiaalisen median pienoissovelluksia, widgetejä, kuten Facebook-, YouTube-, LinkedIn-, Instagram-, Google +- ja Twitter-painikkeita ja -widgetejä, kuten Jaa-painike. Sosiaalisen median pienoissovelluksia isännöivät kolmannet osapuolet tai niitä isännöidään suoraan sivustollamme. Näiden sovellusten käyttöä hallinnoivat niitä tarjoavien yritysten tietosuojakäytännöt. Nämä sovellukset saattavat kerätä IP-osoitteesi sekä tiedon siitä, millä WSP-sivuilla käyt, ja ne saattavat myös asettaa evästeen, jotta toiminto toimisi kunnolla.

WSP voi tallentaa henkilötietojasi pilvipalveluun. Se merkitsee sitä, että pilvipalvelun tarjoaja saattaa käsitellä henkilötietojasi WSP:n puolesta ja niitä saatetaan säilyttää eri sijainneissa eri puolella maailmaa. WSP suojaa henkilötietojasi organisatoristen ja sopimuksellisten toimien avulla ja asettaa asianmukaisia tietojen turvallisuutta ja suojausta koskevia vaatimuksia pilvipalvelujen toimittajille, mukaan lukien vaatimuksen, että henkilötietojasi käsitellään ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä mainitussa tarkoituksissa.

WSP käyttää VOIP-teknologiaa, kun keskustelet WSP:n edustajan kanssa puhelimitse. Löydät lisätietoa VOIP:sta täältä. Koska puhelusi välitetään Internetin kautta, WSP ei voi hallita tietojesi käsittelyä. WSP:n VOIP-palveluja hallinnoi Skype.

WSP säilyttää henkilötietojasi vain tarpeellisen ajan. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi tarpeen mukaan noudattaaksemme lainmukaisia velvollisuuksiamme, ratkaistaksemme erimielisyyksiä ja toimeenpannaksemme sopimuksiamme. WSP säilyttää tavallisesti asiakkaiden tietoja niin kauan kuin toimitamme palveluitamme, ja kolme vuoden ajan liikesuhteen päättymisen jälkeen, ellei tällaisen tiedon säilyttämisestä ole laissa muuta määrätty, tai oikeuskäsittelyn tai mahdollisen oikeuskäsittelyn yhteydessä.

Sovellettavan lainsäädännön nojalla sinulla on seuraavat oikeudet, tiettyjen ehtojen ja poikkeusten mukaisesti:

―    Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen suoramarkkinointitarkoituksissa. Voit käyttää tätä oikeuttasi ottamalla yhteyttä WSP:n yksityisyysasioista vastaavaan toimistoon tai lopettaa kaupallisten, sähköisten viestien vastaanottamisen klikkaamalla viestin alaosassa olevaa lopeta tilaus -linkkiä tai lähettämällä tyhjän sähköpostiviestin osoitteeseen unsubscribe@wsp.com.
―    Henkilötietojesi kopion saaminen ja henkilötietojen käyttötavan selvittäminen.
―    Henkilötietojesi korjaaminen tai päivittäminen.
―    Henkilötietojesi poistamisen pyytäminen. Jos WSP vastaanottaa tällaisen pyynnön, otamme huomioon muita tekijöitä, kun arvioimme pyyntöön suostumista.
―    Henkilötietojesi käsittelyn rajoittamisen pyytäminen, esimerkiksi silloin, jos epäilet että hallussamme olevat henkilötietosi ovat virheellisiä.

Kaikki henkilötietojasi koskevat pyynnöt tulisi lähettää yksityisyysasioista vastaavaan toimistoon.
WSP vastaa tällaisiin pyyntöihin kolmenkymmenen (30) työpäivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta tai sovellettavan lain vaatiman tai salliman ajan kuluessa. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin korjataksemme tai poistaaksemme henkilötietosi WSP:n tietokannasta (tietokannoistamme) pyynnöstäsi, vaikka WSP voi säilyttää kopion arkistointitarkoituksiin niin kauan kuin pidämme sitä tarpeellisina sovellettavien lakien noudattamiseksi. WSP saattaa pyytää lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi tai muuten pyyntöön vastaamiseksi ennen tietojen luovuttamista, korjaamista tai poistamista.

Euroopan talousalue ja Sveitsi (”Eurooppa”)

Kun olet yhteydessä Euroopassa toimivan WSP-yksikön kanssa, eurooppalaiset tietosuojalait, 25. toukokuuta 2018 voimaan astuva yleinen tietosuoja-asetus ja muut Euroopassa voimassa olevat kansalliset tietosuojalait mukaan lukien, myöntävät sinulle lisäksi seuraavat oikeudet:
―    Oikeuden jättää valituksen jäsenvaltion tietosuojavaltuutetulle WSP:n tavasta noudattaa tietosuojalainsäädäntöä.
―    Oikeuden perua hyväksyntäsi, kun WSP:n käsittelee henkilötietojasi hyväksyntäsi perusteella.

WSP noudattaa tätä tietosuojakäytäntöä sekä sovellettavia lakeja, kuten Kanadan henkilötietoja ja sähköisiä asiakirjoja koskevaa lakia ja eurooppalaisia tietosuojalakeja, mukaan lukien 25. toukokuuta 2018 voimaan astuvaa yleistä tietosuoja-asetusta ja muita Euroopassa voimassa olevia kansallisia tietosuojalakeja.

Jos sinulla on kysymyksiä, palautetta tai huolia yksityisyyttä tai henkilötietojesi suojaamista koskevissa asioissa, otathan yhteyttä WSP:n yksityisyysasioista vastaavaan toimistoon. WSP toimii tarpeen mukaan asianmukaisten viranomaisten kanssa, jotta se voi ratkaista henkilötietoja koskevia valituksia tai asioita.

Yksityisyysasioista vastaava toimisto (Privacy Office):
Shoshana Rosenberg, Global Chief Privacy Officer
WSP, One Penn Plaza, New York, NY, 10119, USA
Puhelin: +1 212 465 5724
Sähköposti: privacy@wsp.com

WSP:llä saattaa olla tarve muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jotta se vastaisi tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevassa lainsäädännössä tapahtuvia muutoksia ja jotta WSP voi kertoa sinulle yhtiön tietosuojakäytännöistä.

Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi toukokuussa 2018.

Tietosuojakäytännön ranskan- ja englanninkieliset versiot ovat samanarvoisia. Jos tämän tietosuojakäytännön käännösversioiden välillä on eroavaisuuksia, englanninkielisen version merkitys on ensisijainen.