To niesamowite, jak wiele można zrobić w ciągu jednego roku. Nasze osiągnięcia operacyjne i wyniki finansowe mówią same za siebie: rok 2017 był jednym z najbardziej udanych w historii WSP.

Rok 2017 był jednym z najbardziej udanych w historii WSP – dowodzą tego wymienione w raporcie rocznym z roku 2017 osiągnięcia operacyjne i wyniki finansowe naszej firmy. Raport można ściągać, wciskając przycisk „Powiązane pliki” znajdujący się z prawej strony.

Jak wspomina Alexandre L'Heureux, prezes grupy WSP: „Nasza organizacja została zjednoczona pod jedną nazwą, jedną marką i jedną wizją. W poprzednim roku osiągnęliśmy założone cele finansowe lub przekroczyliśmy je. Zrealizowaliśmy już setne przejęcie, licząc od czasu opublikowania naszej pierwszej oferty publicznej (IPO) i nadal przyczyniamy się do rozwoju społeczeństw naszego szybko zmieniającego się świata.”.

W tym roku format raportu został oparty na zasadach przewodnich WSP i nowej marce firmy. Poznaj projekty, które kwestionują istniejący stan rzeczy, zainspiruj się doświadczeniem naszych pracowników i zobacz wyraźne przykłady tego, jak WSP pomaga rozwijać się społeczeństwom na całym świecie. Zapraszamy do lektury naszego raportu rocznego oraz do polubienia i udostępnienia postu o raporcie w mediach społecznościowych.

Na stronie 34 raportu został wspomniany projekt rewitalizacji Rotundy wykonany przez WSP Polska.